Help - Search - Members - Calendar
Full Version: salut
BikersForum.ro > Discutii generale in functie de marca moto > Aprilia
doohan
ce stiti de Aprilia RS 50 ???se potriveste pentru un incepator??? se conduce doar cu atestat sau trebuie A1???
GPRider
Se conduce cu atestat.
Rs50 exista mai multe modele din ani diferinti. care te intereseaza??
Ultimul model de RS50 cred ca e facut dupa derbi GPR50 la aspect (mai putin carena frontal)...nu sunt sigur de asta dar mi se pare ca motoretele seamana foarte mult intre ele ca aspect si derbi a facut modelul mai nou de GPR in 2005( deci nu cred ca derbi a copiat aprilia) ... acum am vazut ca a aparut GPR50 2010(seamana cu GPR125 4T ):
GPRider
mda ...cam aiurea(am postat despre derbi intr-un topic cu titlu Aprilia).
Imi cer scuze.( am facut doar o comparatie intre modelele de 50cc smile.gif
doohan

mda ...cam aiurea(am postat despre derbi intr-un topic cu titlu Aprilia).
Imi cer scuze.( am facut doar o comparatie intre modelele de 50cc smile.gif

M-ai lamurit total:))
GPRider
ce nu ai inteles ma?... uite ca sa fiu mai ON: 1. Aprilia rs 50 este o motoreta de 50cc , nu foarte puternica,mai mult de oras.
2. Depinde de tine: -daca nu ai nevoie de multa putere poti sa iei 50cc
3. Pentru a circula legal cu Aprilia Rs 50 ai nevoie de un curs de legislatie rutiera(asa este minimul cerut) daca vrei poti sa faci si scoala pt. A/A1 in functie de varsta.
Acum ai inteles? blink.gif
hasu
QUOTE (doohan @ Jan 11 2010, 08:03 PM) *
ce stiti de Aprilia RS 50 ???se potriveste pentru un incepator??? se conduce doar cu atestat sau trebuie A1???

sal !
Eu am fost proprietarul unei aprilia rs de 125 care presupun k nui mare diferenta intre ele decat cei 75 cm3 si pot sa spun k piesele sunt foarte scumpe si se duc repede (2t) mai bine iati o japoneza ceva 4 t . Sper k am fost de ajutor.
moto.consumabile

Eu am fost proprietarul unei aprilia rs de 125 care presupun k nui mare diferenta intre ele decat cei 75 cm3 si pot sa spun k piesele sunt foarte scumpe si se duc repede (2t) mai bine iati o japoneza ceva 4 t . Sper k am fost de ajutor.
[/quote]

aiperfecta dreptate...un 4t i-ar fi mai de folos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.