Avem demnitate ingenunchiem doar in viraj, Avem urlet de pistoane inloc de bassi in portbagaj:)
bogdan.performancebikes
Jan 8 2010, 11:29 PM
[quote name='criss' date='Jan 8 2010, 11:00 PM' post='237'] Avem demnitate ingenunchiem doar in viraj, Avem urlet de pistoane inloc de bassi in portbagaj:) [/quote Seliuuu frateloo si bine ai venit, uite si o poza cu noi de cand eram tineri si frumosi
Admin
Jan 14 2010, 04:23 AM
sa inteleg fratilor ca acum a-ti imbatranit??? bine ai venit
bogdan.performancebikes
Jan 19 2010, 09:53 PM
QUOTE (Admin @ Jan 14 2010, 04:23 AM)
sa inteleg fratilor ca acum a-ti imbatranit??? bine ai venit
Eh nici chiar batrani,dar totusi numai suntem ca acum cativa ani cand ne trezeam ieseam direct cu scuterele pana noaptea inainte de culcare dadeam ture incontinuu!
criss
Jan 30 2010, 12:27 AM
QUOTE (bogdan.performancebikes @ Jan 19 2010, 09:53 PM)
Eh nici chiar batrani,dar totusi numai suntem ca acum cativa ani cand ne trezeam ieseam direct cu scuterele pana noaptea inainte de culcare dadeam ture incontinuu!
da frate si cand numai aveam benzina ne opream la felinar acolo si mai stateam 2 3 ore .... de vorba .... ce frumos era .... sau cand ne strangeam 4 5 insi si ne jucam leapsa de numai tineam cont de intersectii de aolo vezi ca , calci baba si astea ....
davinci
Feb 10 2010, 12:55 AM
QUOTE (criss @ Jan 30 2010, 12:27 AM)
da frate si cand numai aveam benzina ne opream la felinar acolo si mai stateam 2 3 ore .... de vorba .... ce frumos era .... sau cand ne strangeam 4 5 insi si ne jucam leapsa de numai tineam cont de intersectii de aolo vezi ca , calci baba si astea ....
si acum sa cam scumput benzina....
Chivu Mihai
Feb 10 2010, 01:30 AM
A ajuns la un preţ foarte mare. Īncă puţin şi ajungel la preţul din Italia. Acum doi ani prin decrembrie era 2.7lei/litru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.