Am sa incep eu ...
Inca de la sfarsitul sezonului trecut mi-am propus ca pana la venirea urmatorului sezon sa imi pregatesc motorul, asa ca usor usor am inceput sa il iau la puricat, am inceput prin a curata carburatoarele, fiindca aveam o vaga presimtire inca de cand am luat motorul ca sunt jegoase, asa ca ieri am purces in a le da jos si a le desface. Cu ocazia asta am aflat ca se pot scoate mai usor afara daca le scoti cu tot cu cutia de la filtru de aer, pentru asta trebuie desfacut doar capacul de pe dreapta cutiei filtrului. Am desfacut partea de jos la ambele avand grija sa nu incurc piesele intre ele si am curatat cu o carpa uscata si jet de aer tot ce se putea curata, apoi am montat la loc. Am inceput cu parte de sus, desfacut capace si apoi ridicat membranele, unde am avut o mare surpriza, am gasit 2 bazoi morti si o bucata de mehlem negru ce parea a fi burete
Deasemenea mi-am pripus ca pana la inceputul sezonului sa ii iau cam toate consumabilele necesare, deocamdata nu am decat un set de placute de frana pentru fata, pe viitor vreau sa ii mai iau incet incet bujii, filtru de aer, filtru de ulei si bineinteles ulei, iar la final asigurare (ca mi-a expirat pe 25 ian