Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mobra Hoinar
BikersForum.ro > Cluburi moto, Intruniri, Discutii > Coltul comunistelor
Cristian
Va salut sunt nou pe acest nou forum! Asadar am o mobra si se gasesc din ce in ce mai greu piese dar, ar mai exista o soluti si anume inlocuirea pieselor cu unele autohtone, de la alte motociclete/motorete. Mar interesa urmeatorele piese daca a pus careva sau ar merge pus: carburator, aprindere, roata spate/fata. O sa va mai intreb cateceva dar toate la timpul lor despre ce probleme mai apar la mobra, am eu una impreuna cu niste prieteni si am vrea sa o punem la punct.
Numa bine!
gadafim
QUOTE (Cristian @ Feb 1 2010, 07:30 PM) *
Va salut sunt nou pe acest nou forum! Asadar am o mobra si se gasesc din ce in ce mai greu piese dar, ar mai exista o soluti si anume inlocuirea pieselor cu unele autohtone, de la alte motociclete/motorete. Mar interesa urmeatorele piese daca a pus careva sau ar merge pus: carburator, aprindere, roata spate/fata. O sa va mai intreb cateceva dar toate la timpul lor despre ce probleme mai apar la mobra, am eu una impreuna cu niste prieteni si am vrea sa o punem la punct.
Numa bine!

daca tear interesa o mobra turist am eu una

Admin

daca tear interesa o mobra turist am eu una
ce pret are mobra???
Masa
salut, vezi ca omul de aici doneaza cateva piese poate te ajuta.Numai bine! http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...0&start=740
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.